Деловая сеть Ивано-Франковск
Компании:823
Товары и услуги:15
Статьи и публикации:4
Тендеры и вакансии:1

Кому підійде жорсткий матрац Акцент 2 Кокос
Информация может быть не достоверна

Кому підійде жорсткий матрац Акцент 2 Кокос
31.07.2017
Пружинний матрац Акцент відрізняється наявністю ортопедичного і анатомічного ефектів. Його назва є прямим посиланням до внутрішнього наповнення, зокрема, наявності в нім кокосовою койри.

     Пружинний матрац Акцент відрізняється наявністю ортопедичного і анатомічного ефектів. Його назва є прямим посиланням до внутрішнього наповнення, зокрема, наявності в нім кокосовою койри. За рахунок цього, матрац має високий рівень жорсткості, який підходить для повних людей. Модель витримує високі навантаження і не прогинається під великою вагою. Крім того, вона надає відмінну підтримку хребту і дозволяє йому знаходиться в природному положенні.

     Цей матрац можна також рекомендувати людям, які ведуть активний спосіб життя, щодня докладають великих фізичних зусиль, а також тим, хто просто віддає перевагу сну на жорсткій поверхні.

      Використана в якості наповнення виробу натуральна кокосова койра є екологічно чистим матеріалом. Для більшої міцності, волокна горіха кокоса скріплюються латексом. Матеріал не піддається гниттю, добре проводить повітря і відштовхує вологу. Таким чином, матрац постійно вентилюється, що перешкоджає виникненню парникового ефекту. Кожен з шарів матраца і їх розташування можна простежити по фото, таким чином переконавшись в правильному їх балансі.

     Основу матраца складає незалежний пружинний блок Bonnel. Це вертикальні пятивитковые пружини, скріплюючим елементом яких є спеціальна спіраль. Пружинний блок характеризується здатністю правильно розподіляти навантаження на матрац і витримувати великі навантаження. Він міцний, довговічний і надає відмінну підтримку хребту. З обох боків блоку розташована жорстка повсть, завдяки чому пружини не контактують з м'якими наповнювачами і не ушкоджують їх.

     Периметр пружинного блоку доповнений єврокаркасом з високоякісної піни, за рахунок чого матрац відмінно тримає форму і не деформується.

     Для досягнення ортопедичного ефекту, матрац доповнений інноваційною піною Spring Foam. Наявність цього матеріалу надає матрацу більшого комфорту і дозволяє м'язам і суглобам повністю розслабитися. Окрім цього, модель характеризується наявністю ефекту зима-літо, який досягається за рахунок наявності в нім таких матеріалів, як натуральна овеча шерсть і бавовна. Цей чинник наділяє матрац Акцент 2 універсальністю, оскільки припускає його використання у будь-яку пору року.

     А перевернути виріб на потрібну сторону допоможуть міцні зручні ручки, які розташовані з кожною з його сторін.

     Купити матрац Акцент стоїть із-за переваг, які він має. Серед них - відмінні ортопедичні властивості, доступна ціна і безліч рекомендаційних відгуків власників таких моделей. Крім того, зробивши вибір на користь саме цього матраца, ви отримуєте гарантію від офіційного виробника, що важливо, оскільки це є показником відповідальної роботи виробництва. До того ж, якщо виконувати усі рекомендації по експлуатації матраца, можна істотно продовжити термін його служби.

     У тому числі, не можна перевищувати максимально допустимий на спальне місце рівень навантаження. А замовити виріб ви можете прямо зараз, скориставшись послугами інтернет-магазину Софино, в які входить також безкоштовна адресна доставка або доставка на найближче поштове відділення в найкоротші терміни. Каталог сайту обладнаний зручною пошуковою системою і системою фільтру - по розмірах, пружинному блоці, ціна - так що ви з легкістю зможете знайти те, що вам треба.

     Здійснивши повну передоплату на товар ви гарантовано отримуєте знижку, а також завжди маєте можливість придбати матрац на виплат або кредит.

Информация о продавце
  • +380 (067) 342-60-70
  • вулиця Промислова, 2, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область, 76000
Наш офіс та магазин знаходяться в м. Івано-Франківську, але ми не обмежуємо себе цим регіоном, тому як замовлені товари напряму від виробника транспортується до клієнтів.
×